Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Procestechniek

Hygiënisch ontwerp van uw procesinstallatie, skid of procestank is bij ons de standaard. Leidingsystemen als product leidingen en utiliteitsleidingwerk zijn bij ons in goede handen.

Procestechniek

Door uw productspecificatie te combineren met onze uitgebreide proceskennis, bieden we voor elk vraagstuk een passende oplossing. Van ontwerp tot realisatie leveren we turn-key projecten op van een procestank met leidingwerk of een skid tot de realisatie van een complete procesinstallatie inclusief besturing, kleppen, pompen, instrumenten, etc.

Tanks tot 10.000L ontwerpen en bouwen we in eigen beheer. Of het nu is voor opslag, koelen/verwarmen, homogeniseren of mixen, we kunnen met onze ervaring compleet naar wens aanbieden, Wij ontwerpen de tank volgens hygiënische richtlijnen en naar uw eisen. We kunnen u ook ontzorgen bij de bouw van grotere tanks. Vrijwel alle opties op tanks zijn mogelijk afhankelijk van uw proces. Denk hierbij aan loadcellen, roerwerken, instrumenten, etc. CRUM RVS B.V. is voornamelijk bezig met de reinigbaarheid en het hygiëneniveau bij het ontwerp van een procestank, skid en leidingwerken en vermijdt daarbij dode hoeken en let goed op dat het te drainen is. Onze frames proberen wij zo te ontwerpen dat er zo min mogelijk vuil kan ophopen.

Skidbouw in alle vormen en maten. Het is een complete procesinstallatie op een frame wat prefab in optimale omstandigheden wordt gebouwd in onze werkplaats en naadloos aansluit op de wensen van uw proces. In de meeste gevallen kunnen we de skids ook pre-testen. Skids zijn vaak snel te monteren op locatie, wat de montagetijd verkort. Alleen de bekabeling en leidingen worden op de locatie nog aangesloten op eventuele bestaande installaties.

Wij leveren diverse soorten leidingwerk in alle maten. Denk hierbij aan product leidingwerk (eventueel dubbelwandig), stoomleidingen etc. Leidingwerk lassen wij met behulp van een orbitaal lasmachine en in hoge kwaliteit handmatig met moderne apparatuur. Daarnaast leggen wij ook utiliteitsleidingwerken aan d.m.v. van persfittingen. Zo kunnen wij uw procesinstallatie volledig voorzien van de utiliteiten en kunt u alle zaken voor een project op 1 adres uitbesteden. U kunt hierbij denken aan drinkwater/behandeld water, diverse technische gassen, diverse industriële media en persluchtsystemen.

Werkzaamheden

  • Voedingsindustrie
  • Chemische industrie
  • Farmaceutische industrie
  • Zuivelindustrie
CIP installatie
Neem contact op

Geïnteresseerd in onze diensten?

Copyright 2024 - CRUM RVS B.V.
Webdesign door Stylemaster