Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Installatie en montage

Geassembleerde machines en procesinstallaties transporteren en monteren wij bij u op locatie. Daarnaast verzorgen wij het complete installatiewerk.

Om de klant optimaal te kunnen ontzorgen monteren en transporteren wij uw installatie of machine naar de gewenste locatie. Deze monteren en brengen wij op de juiste plaats in uw fabriek met meestal eigen middelen.

Voor het aanleggen en monteren van bordessen, framewerken, transportleidingwerken, leidingsupports,  en/of het verbinden van/naar huidige installaties beschikken wij over vakmensen met ervaring die alle werkzaamheden on-site kunnen uitvoeren. Het meeste zal zo groot mogelijk prefab in onze werkplaats geproduceerd worden, om zo kort mogelijk op locatie aanwezig te zijn.

We kunnen dit in eigen beheer volledig voor u uit handen nemen. Wij beschikken over eigen hoogwerkers, werkplaatscontainer en apparatuur om op locatie hygiënisch te kunnen lassen en alles wat er voor nodig is om een project totaal tot een goed einde te brengen.

Bekabeling en montage van de automatisering is vaak de laatste stap van het project. Wij monteren kabels zo hygiënisch mogelijk en plaatsen deze op plaatsen waar ze beschermd zitten tegen beschadigingen. Het in bedrijf stellen van de machine(s) en/of installaties is de laatste stap die we samen met u doen om een project volledig naar wens op te leveren.

Onze pluspunten

  • Volledige ontzorging
  • Betrouwbaar
  • Kwalitatief hoogwaardig laswerk
  • Eigen middelen voor hijswerkzaamheden
  • Eigen middelen voor werken op hoogte
  • Brede kennis en ervaring in de montage
  • Korte communicatielijnen
Neem contact op

Geïnteresseerd in onze diensten?

Copyright 2024 - CRUM RVS B.V.
Webdesign door Stylemaster