Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Over ons

Service, kwaliteit en vakmanschap, dat zijn de morele uitgangspunten bij CRUM RVS. Je profiteert altijd van ervaren en gemotiveerde vakmensen, die gespecialiseerd zijn in het bewerken van metalen.

Maak kennis met ons metaalbedrijf

In 2009 is het allemaal begonnen. Peter Crum (eigenaar van CRUM RVS) kon de drang niet weerstaan om een eigen bedrijf op te richten in de metaalsector. Een metaalbedrijf met het oog op de toekomst en de klant hoog in het vaandel. Hierdoor is CRUM RVS uit Dodewaard uitgegroeid tot een bloeiende onderneming, die tal van tevreden klanten aan het klantenbestand kan toevoegen. CRUM RVS kijkt vooruit, investeert in de toekomst en biedt optimale service. Korte lijnen en heldere communicatie zijn de richtlijnen die wij volgen. Wij zijn actief in de voedselindustrie, scheepsbouw en de agrarische sector.

over-ons-hal

 • Wat we doen

  + Engineering & ontwikkeling
  + Machinebouw & apparatenbouw
  + Procestechniek
  + Laswerk RVS aluminium

 • In welke sectoren

  + Foodsector
  + Scheepsbouw
  + Agrarische sector

Alleen het beste is goed genoeg

Een oud gezegde: “Goed gereedschap is het halve werk”. Dit begrijpen wij maar al te goed. Wij beschikken over het nieuwste en meest geavanceerde lasapparatuur en hebben uitgebreide mogelijkheden in onze werkplaats. Continue blijven wij investeren in de toekomst met o.a. werktafels, gereedschap, machines, lasapparatuur en veel meer. Dit om de optimale kwaliteit van diensten en producten te garanderen die je van ons gewend bent.

 

Wil je gebruik maken van onze diensten? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Neem contact op

Geïnteresseerd in onze diensten?

Copyright 2023 - CRUM RVS B.V. - Google+
Webdesign door Stylemaster