Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Over ons

Service, kwaliteit en vakmanschap, dat zijn de uitgangspunten bij CRUM RVS B.V. Je profiteert altijd van ervaren en gemotiveerde vakmensen, die gespecialiseerd zijn in het werken met roestvast staal.

Maak kennis met ons bedrijf

In 2009 is CRUM CONSTRUCTIE opgericht door P. Crum. Na een aantal jaren in diverse richtingen in de metaalbranche gewerkt te hebben, stoppen we in 2013 met staal werkzaamheden en gaat het bedrijf volledig over naar roestvast staal. Dit om kwalitatief hoogwaardige machines en procesinstallaties te ontwikkelen en produceren in de voedingsmiddelenindustrie. In 2016 vindt een naamswijziging plaats en verhuist CRUM RVS B.V. naar Dodewaard op industrieterrein ”de Bonegraaf”, waar we tot op heden gevestigd zijn. Al gauw was deze locatie ook te klein en is in 2019 nog een pand aangebouwd om zo de werkplaats en kantoorruimte te vergroten en de assemblage en voorraden te scheiden van de werkplaats. We zijn voorzien van een ruime moderne werkplaats waarbij duurzaam en met aandacht voor het milieu, gebouwd is.

Ondertussen is CRUM RVS B.V. een leverancier van klant specifieke maatwerk projecten met brede kennis en ervaring in de voedingsmiddelenwereld op het gebied van procesinstallaties en machinebouw in, met name, de groente/fruitsappen sector.

We zijn een betrouwbare flexibele partner en gaan graag een langdurige samenwerking aan met onze klanten. Het doel is klanten volledig te ontzorgen en turn-key projecten op te leveren inclusief installatie en montage. Wij helpen u graag bij vraagstukken en denken oplossingsgericht mee.

viscositeitsmeting, homogeniseren, verwarmen en koelen

Wat we doen

  • Engineering & ontwikkeling
  • Machinebouw
  • Procestechniek
  • Installatiewerk en montage

In welke sectoren

  • Voedingsmiddelen industrie
  • Chemische industrie
  • Zuivelindustrie
  • Farmaceutische industrie

Alleen het beste is goed genoeg

Een oud gezegde: “Goed gereedschap is het halve werk”. Dit begrijpen wij maar al te goed. Wij beschikken over moderne geavanceerde lasapparatuur van Fronius en Orbitalum en hebben uitgebreide mogelijkheden in onze werkplaats. Continue blijven wij investeren in de toekomst om optimaal te kunnen presteren en de klant te kunnen ontzorgen.

Wil je gebruik maken van onze diensten? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Geïnteresseerd in onze diensten?

Copyright 2024 - CRUM RVS B.V.
Webdesign door Stylemaster